Global Marketing Summit 2017

Global Marketing Summit: Selling Your Brand to the World

Listen, learn and apply the principles and philosophies of accomplished international brand builders who will share their experiences and insights into creating a globally-successful brand.

Organized specifically for small and medium enterprises (SMEs), the Summit envisions the transformation of Malaysian companies into successful, competitive and recognized international brands.

Who's Speaking


Zev Siegl

Zev Siegl

Co-founder of Starbucks
Peter Draper

Peter Draper

Former Marketing Director of Manchester United Football Club
Kevin Gaskell

Kevin Gaskell

Managing Director of Porsche and BMW
Jonathan Yabut

Jonathan Yabut

Winner of Apprentice Asia

Moderator


Zev Siegl

Azran Osman Rani

Former Chief Executive Officer of AirAsiaX and iFlix

Programme

Thursday, 16 November 2017


Time Session
8.00am – 9.00am Arrival and Registration
9:00am – 9.10am Welcoming remarks by Dato’ Husni bin Salleh, CEO of TERAJU
9.10am – 9.30am Keynote Address by YB Datuk Seri Johari bin Abdul Ghani, Minister of Finance II
9.30am – 10.15am (45mins) Kevin Gaskell – Former Managing Director of Porsche, BMW and Lamborghini
'Becoming A Successful Leader'
10.15am – 10.30am (15mins) Q & A
10.30am – 11.00am BREAK
11.00am – 12.00pm (60mins) Kevin Gaskell – Former Managing Director of Porsche, BMW and Lamborghini
'Becoming A Successful Leader'
12.00pm – 12.15pm (15mins) Q & A
12.15pm – 12.45pm (30mins) Jonathan Yabut – Winner of Apprentice Asia
'Making That Pitch'
12.45pm – 12.55pm (10mins) Q & A
12.55pm – 2.00pm LUNCH
2.00pm – 3.00pm (60mins) Zev Siegl – Co-founder of Starbucks
'Lesson from Starbucks'
3.00pm – 3.15pm (15mins) Q & A
3.15pm – 4.00pm (45mins) Peter Draper – Former Marketing Director of Manchester United Football Club
'Selling your Brand to the World'
4.00pm – 4.15pm (15mins) Q & A
4.15pm – 4.45pm BREAK
4.45pm – 5.45pm (60mins) Panel Discussion with Dato’ Husni, Zev Siegl, Peter Draper and Kevin Gaskell moderated by Azran Osman-Rani
5.45pm – 6.00pm Lucky Draw
6.00pm – 7.00pm Networking Cocktail for Platinum Participant at Level 4, Centre Core

Our Partners & Sponsors

Check who makes this event possible!


Powered By

Powered By Teraju

Organised By

Organised By Insken

Diamond Sponsor

Diamond Sponsor RHB

Gold Sponsor

Gold Sponsor SME Bank

Bronze Sponsors

Bronze Sponsor Cyberview
Bronze Sponsor UDA Holdings Berhad
Bronze Sponsor Touch n Go
Bronze Sponsor Starbucks
Bronze Sponsor Redtick Supermarket

Media Partner

Media Partner SME
Media Partner Malaysia SME

Supported By

Supported By London Speaker Bureau

Buy Ticket Now

Global Marketing Summit 2017

Grand Ballroom, Kuala Lumpur Convention Centre

Date : 16 November 2017
Contact No. : +603-8314 8800
Email : enquiry@gmsummit.org
PLATINUM

MYR 2,000/seat

  • Limited to only 100 seats
  • Prominent seat
  • Book signed by Kelvin Gaskell, Managing Director of Porsche & BMW
  • Starbucks mug signed by Zev Siegl, Co-founder of Stabucks
  • Exclusive photo op with speakers
  • Exclusive lunch with speakers
  • Networking cocktail
  • Event App

Buy Ticket
EXECUTIVE

MYR 1,000/seat

  • Networking Lunch
  • Event App
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Buy Ticket